Första advent!

Årets upplaga av mummafesten har precis gått av stapeln. Tomas var årets julvärd och får med beröm godkänt för sovplater, faciliteter och golvyta. Det var helt klart drag i mumman!

Som vanligt var Kennet Aalborg, en favorit i repris, en del av spektaklet. Hans bevingade ord lyder enligt följande:

"Välkomna till mitt lilla julbord. Jag tänkte prata lite om alla goda drycker som hör julen till...[f]ör dom som inte tycker om vin, har vi nåt som går utmärkt till allt, våran hembrygda julöl, MUMMAAAAA!!! Aaaahhhhh! Den är så mustig, så man vet inte var man ska sätta munnen... Mmmm... "

Var för trött för att besöka o helga natt i år.

Trevlig första advent!

// Z

Rustad för vintern...

Idag har det varit hyfsat varmt här i Öret, ca 8 grader. Varmt föresten är kanske att ta i men tidigare i veckan snöade det och var ett par grader under nollan. Jag är fortfarande krasslig och gårdagen spenderades i soffan, Polisskolan i Moskva, JB - Dödlig måltavla mm fick stå för underhållningen. Hoppade över resan till Göteborg vilket natuligtvis var tråkigt.

Som vanligt är det en pärs att byta till vinterdäck och fixa i ordning bilen inför vintern. Som tur är slapp jag det i år då syrran skulle låna bilen till Stockholm i mitten på veckan. Eftersom vädret var hyfsat passade jag på att åka iväg med bilen och få den värsta smutsen avspolad. 



När jag köpte bilen trodde jag att vinterfälgarna var lite smårisiga men efter en ordentlig rengöring visade det sig att de var i toppskick. Det känns nästan lite kul att sätta på vinteruppsättningen och få lite annan karaktär på bilen. Känns inte alls lika tråkigt som att sätta på plåtfälgarna på Forden. Det är nästan så att jag tycker de är snyggare än
sommarfälgarna, trots att jag gillar karaktären på dem också.

Nu ska jag värma en till kopp te och ta tag i hemtentan/hemuppgiften som skall vara inne innan 00.00. Ett par timmar kvar iaf!

*Brrr*

// Z

Långhelg...

Det här med långhelg är riktigt trevligt, dock rullade en förkylning ut samtidigt som jag stämplade ut i torsdags. Känner mig lite bättre idag vilket medför att man kan ta tag i det jag tänkte göra i fredags.

Att göra lista:
  • Titta på lite jobbgrejer som jag inte hann med i veckan som gått.
  • Färdigställa sammanfattningen på det grupparbete som genomförts och diskuterats.
  • Påbörja den andra enskilda uppgiften kring marknadsförings- och strategiarbete i SME.
  • Fundera på om jag över huvudtaget skall påbörja den sista delkursen redovisning.
  • Eventuellt leta litteratur till kursen ovan.
  • Dammsuga och svabba hela lägenheten.
  • Tvätta och stryka skjortor.
  • Dricka te och knapra Strepsils halstabletter.
Ointressant men informativt!  =)

// Z //