Nykomlingen...

image196

3 i 1

1, BMW M3 som iaf motsvarar mina förväntningar, rent utseendemässigt. Tydliga M-detaljer och linjer som är slankare än hos den mest slimmade katt. Här pratar vi råstyrka i snygg förpackning. Sen om motoralternativet får kritik från vissa håll berör inte mitt resonemang dvs jag nöjer mig med 200+ hästar.
Såg föresten att 1-serien Tii kan bli en liten skönhet som iaf lockar mig som kund. Tydliga linjer från en av de tidiga  favoriterna E9 3,0 CSL.
(Se vidare på AutoPower)

2, HP TX1250 är min uppgradering på datorfronten. Har länge velat ha en "bärbar" dator trots att mina tidigare laptorps legat under 3 kilo. Eftersom jag inte kommer att ha plats för en stationär dator blir detta en bra lösning som är lätt att ta med sig. Vridbar toutchskärm känns kanske mer onödigt men när det följer med på köpet är det ok. Om boendet utökas kanske en större skärm och ett tangentbord blir aktuellt.

3, Nu är det äntligen klart och officiellt att jag kommer hemåt igen när det gäller jobbfronten. Skönt på flera sätt trots att jag trivs bra på det nuvarande jobbet.

Nu ska jag återgå till sängen pga dunkande huvudvärk och förkylning.

// Z //

Skidåkning...

Idag blev det en kort dag på jobbet pga skidåkning i skidtunneln i Torsby. 1,3 kilometer av skidspår som var långt utöver vad jag kunnat förvänta mig. Väldigt varierade spår som var riktigt utmanande.
Denna dag besöktes skidtunneln även av landslagschefen och div topplöpare från både Sverige och Norge vilket kryddade upplevelsen ytterligare.

image193

Vid sidan av start och målrakan fanns skidskyttestadion vilket turligt nog var placerad precis utanför värmestugan.

image194

Efter 10 varv på banan fick det vara nog för denna gång och jag hoppas jag hinner komma tillbaka inom kort.

image195

Om ni tycker jag ser trött och sliten ut så stämmer det till 100%. Troligen kommer det kännas ännu värre i morgon =)

Tjipp tjipp från Frykens strand...

// Z //

PS. Åkte även förbi Sunne GK som såg lysande ut, synd att klubborna redan gått i ide för säsongen. DS.

Kvällsmat a ' la Per Morberg

image192

Hösten..

image191

Jag tycker att hösten kan vara väldigt trevlig ibland. Har följt trädet utanför mitt fönster under några veckor nu och idag var det riktigt fint. Det är dagar som denna som gör att man kan ta sig i kragen och rycka upp sig inför det som komma skall.

Winter, spring, summer, fall. They are different but i love them all...

// Z //

Dags att ta sig i kragen...

Har fått diverse påhopp när det gäller bloggande, synnerligen välbefogad vill jag påpeka.

Jag måste erkänna att annat prioriterats med tanke på att ja under den senaste månaden flyttat två lägenheter, försökt att lära mig ett nytt jobb och försökt att spendera tid med sambon.. särbon.. flickvännen.. =)

Livet rullar på i en väldigt rask takt och hösten verkar fått ett rikigt grepp om tillvaron. Var riktigt seg i morse efter en tre-dagars odyssé av bärande, skruvande av IKEA-möbler och fösöka äta nånstans där emellan. Får försöka att snällt be om ursäkt att jag inte varit tillgänglig de senaste veckorna, men jag hoppas att ni förstår!

I'm Back - och jag hoppas att det inte innebär tomma ord!

// Z //