I Halmstad på besök...

...och har precis testat en resturang som inte gick av för hackor. Det är alltid kul att testa nya ställen men jag måste erkänna att jag kände mig skeptisk när jag såg namnet!  http://www.lillahelfwetet.se/ 

Jag åt flamberad oxfilé med gratäng av potatis och västenbottenost. Till det serverades det färsk sparris och en liten ost och tomatpaj i miniatyr. Till förrätt fick vi ett jättegott bröd med tillbehör som salami, tapinada, pestocreme och valnötter.

Jag känner mig helnöjd och kan tänka mig att besöka dem igen.

Dags att ladda batterierna inför morgondagen.

// Z //


En trevlig helg...

Efter en ganska tung vecka på jobbet var det riktigt skönt med helgledighet denna vecka. Till skillnad från de flesta helger var denna fullplanerad med inflyttningsfest och besök från gamla skolkompisar.

Fredagskvällen började med årets första grillning. Hamburgare stod på menyn och trots den krypande kylan var det trevligt att sitta ute en stund. Lika skönt var det att komma in i tv-soffan och ta en kopp stärkande kaffe. arbetsveckan avslutades med en tidig kväll och välbehövlig sömn.
 
Lördagen började med en golfrunda på Mosjö Golf & CC. Iom att det var den första rundan för säsongen var förhoppningarna inte särskillt höga vilket också kanske gjorde att spelet blev ganska avslappnat och resultatet godkänt, 98 slag (80 netto). En snabbdusch och sen taxi till Mari och Daniel på inflyttningsfest i deras nya lya. Trevligt var det men tröttheten var påtaglig närklockan passerat midnatt vilket gjorde att kveällen blev relativt tidig.

Nu är det söndag och dags för veckostädningen tillsammans med det obligatoriska tvättpasset mellan 19-22. Passade på att käka brunch med grabbarna på stora hotellet och det var välbehövligt!

*gäsp*

// Z //

Nya matlådor...

Den här månaden har lönen verkligen gått åt. Resa till Sälen, bilköp mm. Detta gör att jag återigen slängt ihop ett par matlådor inför den kommande veckan. Det är drygt fem dagar kvar till löneutbetalningen och får se om det blir nudlar i slutet på veckan.
 
image233

Fläskpankaka med lingon och pizza får veckan börja med iaf.

Åter till tvätten!

// Z //

Jag rullar...

Nu har Forden gjort sitt och istället blev det en Volvo.

image232

Jag har letat runt ett tag och till slut hittade jag denna i Västerås. En V50 Busisness+, 2,4i, sportstolar med minne, takvinge, telefon, xenon, automat med tiptronic mm.  Har hunnit bränna en halv tank sen i onsdags =)

// Z //

Matlådor...

...är bra att förbereda.

Jag har en tendens att börja veckan bra när det gäller mat. Detsamma var det veckan som gick. Måndag till onsdag var det matlåda och torsdag-fredag var det utelunch med bla kebabtrallrik som kanske kan anses vara mindre bra.

Har därför lagat en hel del mat idag och hoppas att jag kan hålla mig ända till fredag denna gång..
Å ena sidan är det kycklinglasagne med soltorkade tomater och oliver och å andra sidan tonfiskröra med färska tomater och fullkornspasta. Har inte provsmakat än...

image229

Har för övrigt varit lite sugen på att premiärtesta klubborna på ranchen men det har ju stundtals varit istid här i Örebro. Det får helt enkelt vänta ett tag till!

Nu ska jag kolla på sporten..

// Z //