En dag i skidbacken...

Nu är jag precis hemkommen från Romme Alpin efter en solig dag i snön. Vädret kunde inte varit bättre och pisterna var välpreparerade och i gott skick. Kändes ovaligt att gå upp redan innan 06.00 då detta "jullov" bestått av idel sovmorgonar.
Temperaturen var - 12 grader när vi kom fram och det bet lite i kinderna då snökanonerna stod på för fullt nere i dalen.



När vi väl kommit upp på högre altitud sprack solen fram och dagen blev kanonfin. Stannade till i toppstugan för en lunch där det blev en trevlig hamburgertallrik - a lunch for champions...



Väl hemma var det dags att tömma min Suunto S6 på intressant information. Det blev 23 åk och en lagom paus mitt på dagen. De lite längre kurvorna mot slutet är hemresan i bilen. =)



Nu är det lagom att sträcka ut lite på benen och ta igen sig lite.

På återseende...

// Z //

Julen 2008...

Gårdagen var hektisk men hyfsat lyckad, dock kunde jag inte stilla min sambos presenthunger denna gången heller =). Verkar som om jag måste bli miljonär snart om jag skall kunna bocka av samtliga önskningar på listan. Själv fick jag en dataväska/portfölj i skinn, en lite lägre rock att ha över kavajen, ett par bruna skinnskor och en intresant bok om härskarteknik. Vidare hade jag önskat mig pengar till inköp av ny dataskärm som förhoppningsvis skall ske under mellandagarna. Är ganska sugen på denna som finns på nya Net on Net lagershop där jag ännu inte satt min fot.

Jag läste precis det här inlägget från Marin och kan inte mer än stämma in i det redan sagda om juldagens hysteriska firande. Känner mig inte direkt laddad och de flesta jag frågat har andra planer/är bortresta över helgen. Känner mig dock inte bitter över det utan ska ta med mig ett par bärs till Nordvall så får vi se vad som händer sen...

På återseende!

// Z

Var det bättre förr...

...eller är det bara ett tecken på att man blivit gammal?



Nej, enligt min mening har det blivit en hel del bättre!

// Z //

Namnsdag!

Nu har man namnsdag! Trevligt men inget direkt att fira. Det hade varit lite roligare om man tagit det namn den dagen man faktiskt föddes. Skulle vara att gambla lite. Själv skulle jag hetat Ernst isf viket säkert hade funkat det med. Jag föredrar nog det namn som valdes samt att ha strupor och skor på fötterna. =)

I morgon blir det julbord, det första i ordningen, på torsdag är det dags för nr 2.

// Z //