Premiär...

image199

Idag blev det premiär för säsongens första glögg. Snön har nu tagit befälet över Örebro och när termometern visade -7 tyckte jag iaf att det var dags. Eftersom jag inte fick tag på någon årgångsglögg från Blossa  fick det bli en "krav"-märkt variant med tydlig smak av svarta vinbär. Smakade mums tillsammans med en saffranslängd.

Nu blir det Beckfilm #2 för dagen och lite snask från nyöppnade MAXI-butiken som var imponerande stor. Vidare har det även varit premiärbesök på "nya" Krämaren som också var en klar uppryckning.

Har svårt att sammanfatta helgens aktiviteter bättre än med just ordet premiär...

// Z // 

Helgens mat inför lördagens drabbning...

image197image198

Började helgen med 4 "raggarballar med svängdörr". Ett uttryck som jag hämtat från Ronny och Ragge alternativt Bert beroende på vem som var först ut! Torkad lök med cheddarsmak var toppen,,,

Eftersom sport kräver kolhydrater var pasta det självklara valet under lördagseftermiddagen. En trevlig sallad med avocado, champingoner och rivet äpple, toppad med pestovinegrette.

Klockan börjar närma sig 22.00 och i skrivande stund har en Innis & Gunn korkats upp, väl kyld, väl lagrad...

"....in med bollen i mål..."

// Z // 

Fotbollskväll del II

Ytterligare en lysande fotbollskväll med många fina mål och stabilt spel av svenskarna (Kim & Zlatan). Känns mycket trevligt att de visar form just nu vilket är viktigt inför nästa veckas drabbning.

Man får helt enkelt göra som Glenn - stå upp och klappa händerna!

// Z //

Utklassning...

8-0?!  Vad mer kan man säga..

Ibland är fotboll underbart...

Det är verkligen lekstuga i CL..  Mitt hjärta klappar lite extra för de engelska lagen och jag gläds verkligen med Liverpool i kväll..

Kalasmatch!!!

7-0 utan boll?!

// Z //