Efter en hård dags packande...

...behövs det en rejäl middag. Chili con carne med vitlöksbröd och ett glas mjölk!

image190

Helgen har bestått av packning och städning inför den kommande flytten. Mycket hanns med men det är riktigt tråkigt och jobbigt. Dock så fastnade man i vissa gamla kartonger fyllda med kort från bla lumpen som var riktigt kul att minnas tillbaka till igen! Vill därför slå ett slag för mer fotograferande på fester mm.

Nu är det snart dags att testa min nya anatomiska kudde för att se om den stela nacken ger med sig.

God natt!

// Z //

My second crib

Har precis kommit i ordning i övernattningslägenheten. Fullt funktionellt för ändamålet och inte allt för långt från stan. Kul att man kan få ihop möblemang till en hel lägenhet utan att varken låna eller köpa nytt.

image189

Huvudsaken är att man har en säng, en dator och ett välfyllt kylskåp. i nuläget har jag två av tre vilket får klassas som godkänt. Lunch finns att köpa färdigt. =) Var föresten och lunchade med Martin vilket naturligtvis var trevligt.

Tjipp tjipp

// Z //

Dagislandskamp...

Glenn vid 1-2 målet: Ja, hej hej backen, ut och köp korv!

Kontoret

Danne har varit på mig länge och väl om en bild på min nya arbetsplats. Här kommer den till slut!

image188

Återkommer med flera uppdateringar under kvällen..

// Z //

Nytt jobb, ny dygnsrytm?

Idag var, som de flesta vet, min första dag på det nya jobbet. Har haft fullt upp hela dagen trots att tempot var ganska behagligt. Nu i början är det svårt att memorera all koder , namn och dyl.
Arbetsplatsen känns väldigt seriös och arbetskamraterna verkar hjälpsamma och trevliga. Idag har jag mest läst in mig på material och lagstiftning tillhörande mitt verksamhetsområde samt fixat till kontoret. När jag väl kom hem till lägenheten var jag riktigt trött eftersom jag fortfarande går på "sommartid".

I morgon blir det nog en uppskruvning av tempot så jag får se om jag orkar testa gymet innan jag går hem för dagen. Jag har iaf 30 minuter + på flexen vilket gör att man kanske kan gå hem lite tidigare på fredag.

Nu är det verkligen sängen som gäller om man ska orka med en till dag med korvstoppning. Var riktigt seg när klockan ringde 06:30 i morse men en promenad i regnet piggade upp. 

Återkommer med vidare uppdateringar!

// Z // 

(PS. Jag var på ICA och handlade när några av er skrev på msn/ringde DS.)