Ps...

...att vara ledig över Påsken är ju helt ok. När man slipper jobba på röda dagar känns inte inbetalningskortet från CSN lika tufft att få!

Ds.

Mars..

Nu kan man snart stryka ytterligare en månad i kalendern. En månad utan nästan inget bloggande alls, om man bortser för den första, inte helt obetydelsefulla, helgen i månaden när man passade på att fylla år.

Om man ska sammanfatta månaden med ett ord får det vara - utvecklande. Det börjar märkas att man varit på jobbet i drygt fyra månader och vissa saker börjar faktiskt sätta sig - skönt!. För övrigt har jag varit på utbildning i outsourcing vilket var väldigt givande, trots att det bara var en dag.

Jag har även hunnit med att åka skidor vilket jag också tänkt göra under de sista dagarna av månaden. Efter många om och men är äntligen stugan fixad och på torsdag (v13) bär det av. Ska bli riktigt trevligt att avsluta säsongen i Sälen där det verkar som om de har den bästa vintern på dryga 15 år, något man inte kan säga om höst/våren på närkeslätten.

För övrigt har det hitills varit ett hyfsat slutspel för mästarlaget från K-d men det som hände i Frölundaborg under torsdagens match var under all kritik! Hoppas på nästa match!

Runt månadskiftet blir det konferens i Konventum där den nya mässhallen skall utforskas. Det som gör det extra trevligt är att man får chansen att träffa likasinnade kollegor, speciellt Mr T and Marty.

Väl mött!

// Z //

Jobbigt..

Ibland är det segtr att komma hem från jobbet, vara skithungrig och inte ha ork att laga käk..  Känns det kanske igen?

Det får bli en rostad macka eller två!

// Z //

Födelsedag...

Någon till några gånger per årtionde får jag vakna upp till en av Sveriges största sporthändelser och samtidigt ha födelsedag. Den här gången fyller jag 29 och skulle egentligen försöka boka in mig till 85 års Vasaloppsjubileum nästa år.

Dagen har börjat bra med TV-sport, frukost och presenter i sängen, Jag har bla fått ett par
Micropod-högtalare och efter drygt fem månader i nya lägenheten skall det bli skönt att kunna lyssna på musik utan att behöva ta fram hörlurar alt lyssna direkt från datorn.

I eftermiddag lir det en lugn middag på Jensens med famlijen och pga veckans sjukdomstyngda tid skippade jag att festa till igår. Känns väldigt bra nu iom att jag återigen vaknade upp med halsont.

Tillbaks till SVT-sport!

Hurra hurra hurra

// Z // - Nu 29...