En trevlig helg...

Efter en ganska tung vecka på jobbet var det riktigt skönt med helgledighet denna vecka. Till skillnad från de flesta helger var denna fullplanerad med inflyttningsfest och besök från gamla skolkompisar.

Fredagskvällen började med årets första grillning. Hamburgare stod på menyn och trots den krypande kylan var det trevligt att sitta ute en stund. Lika skönt var det att komma in i tv-soffan och ta en kopp stärkande kaffe. arbetsveckan avslutades med en tidig kväll och välbehövlig sömn.
 
Lördagen började med en golfrunda på Mosjö Golf & CC. Iom att det var den första rundan för säsongen var förhoppningarna inte särskillt höga vilket också kanske gjorde att spelet blev ganska avslappnat och resultatet godkänt, 98 slag (80 netto). En snabbdusch och sen taxi till Mari och Daniel på inflyttningsfest i deras nya lya. Trevligt var det men tröttheten var påtaglig närklockan passerat midnatt vilket gjorde att kveällen blev relativt tidig.

Nu är det söndag och dags för veckostädningen tillsammans med det obligatoriska tvättpasset mellan 19-22. Passade på att käka brunch med grabbarna på stora hotellet och det var välbehövligt!

*gäsp*

// Z //

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback