Ny adress...

Vissa meddelanden är extra roliga att få. Vi har sedan en tid tillbaka letat efter något större att bo i. Trots ett hyfsat utgångsläge har de flesta av de lägenheter vi tittat på haft en eller flera brister, läget, storleken, skicket osv.

De krav vi hade var få men trots det svåra att få ihop till en lägenhet. tre rum, nära till stationen pga mina dagliga resor till Arboga,  nära till citykärnan med allt det innebär och gammal stil med högt i tak.

Efter en tids väntande ringde hyresvärden idag och meddelade att vårt byte är ok, så i månadsskiftet aug-sep byter vi våra 38 m2 till straxt över det dubbla.



Mycket jobb är kvar innan man är färdigpackad och redo att flytta. Trots att jag är ganska rutinerad när det gäller flytt (6 ggr) är det alltid ett tufft schema för att hinna med allt.

Nu är det dags att ta tag i vinden, men först Morden i midsommer och en flyttpizza (ja, vet att det är lite tidigt men...).

// Z //

Kommentarer
Postat av: Daniel

Grattis, trevliga kvarter det där. Vi kollade lite på lägenheter i det huset men det föll på storlek och garageplats...eller rättare sagt den oerhörda bristen på det senare. :)



Ser fram emot en inflyttnigsfest till hösten...



//d

Postat av: Nicke (Z)

Hej hopp. Tackar, jag hoppas det blir bra, 10 minuter längre i sängen på morgonen är inte helt fel =). Du är naturligtvis en given gäst på inflyttningsfesten någon gång i september. Ska försöka få hit de andra gangstrarna också.



Parkeringsfrågan är naturligtvis svårare, men vi har en grej på g. Håller tummarna

2008-08-05 @ 23:26:12
URL: http://websurfers.blogg.se/
Postat av: Malin

Grattis! Det är ju dönära tåget!

2008-08-07 @ 11:00:16
URL: http://celeritas.blogg.se/
Postat av: Marie (på jobbet!)

Grattis! ja, för att hålla på din tradition och flytta till något ännu mindre än 38m2 hade nog inte varit någon superidé:)

2008-08-07 @ 11:09:46
Postat av: Nicke (Z)

Tackar, det ska bli skönt, men som sagt en hel del jobb att packa och städa..

2008-08-07 @ 21:50:07
URL: http://websurfers.blogg.se/
Postat av: Tomas

Hur ska ni hitta varandra i lgh? :-) Grattis jag väntar på inbjudan hehe

2008-08-07 @ 22:09:18
Postat av: Nicke (Z)

Tomas: det är väl självklart, vet dock inte när...

2008-08-14 @ 16:31:19
URL: http://websurfers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback