Helgen - en sammanfattning...

Den här helgen var fullspäckad av diverse upptåg i de sörmländska skogarna. Eftersom Tompa snart skall skriva på ett livslångt kontrakt var det givet att låta honom få veta det också. Klockan 07,00 var ett gäng på 14 grabbar stationerade utanför Tomas föräldrars hus i Valla. "Någon" hade under natten till lördagen lindat Tomas ögonsten Toyotan runt ett träd och "Polisen" var inte sen att ringa och påtala detta. En halvnaken och nyvaken man i sina bästa år stormade ut på balkongen där posseyn väntade.

image166

Ett snabbt klädombyte och Tomas förvandlades till Tomasita med kort-kort och ett väl passande linne.

image167

Efter en färd genom Valla och skogarna däromkring kom vi till slut fram till Skavsta och Tomas första uppdrag att hoppa fallskärm. Något som visade sig vara ett lyckat val!

image168

Efter att han så sakta kommit tillbaka till jordytan var det dags för frukost i Nyköping men ingen kan ju köpa frukost utan pengar så det blev helt enkelt nästa uppdrag! Pengarna fixades överraskande snabbt med kommentarer som exempelvis "Du ser trevlig ut! - Har du pengar?"

image169

Efter frukost och uppfyllning av alkoholförrådet blev det whiskey-svep för kvinnan! Efter det spenderades dagen med paintball, fotbollsgolf, öl, femkamp, öl osv.

image170

Efter en lång dag i solen fick Tompa "byta om" till utstyrseln för kvällen. En pizza och mer öl stod på menyn.

image171

När kvällen väl började var nog de flesta lite trötta men en person särskillt! En kväll på "Stat" kan vara sövande...

image172

Efter 20 vakna timmar somnade man skönt vill jag lova.  Nu är det jobb snart igen, återkommer även med en överraskning!.

"Å Tomasita gör mig inte så besviken..."

// Z //

Kommentarer
Postat av: Tomas

hahah schyssta bilder. Det var världen bästa dag men också den längsta haha. Sviterna varade ett par dagar efter också(om man inte räknar med alla blåmärken etc)
Golfbanan imorgon?

2007-07-17 @ 14:19:06
Postat av: Martin

Haha. det ser ut att ha varit en bra dag (och kväll) det där!

Postat av: Nicke (Z)

Tompa: Ja det var trevligt, men tröttheten tog ut sin rätt efter 12-slaget..
Martin: Det var fint!

2007-07-17 @ 22:42:18
URL: http://websurfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback