Helgen - en sammanfattning...

Efter att ha levt på MCD och färdigmat i snart en vecka var det gott att laga lite hemmagjort krubb i fredags kväll. Kokade lite ris som gottade ihop sig med en gryta av fläskfilé, färska champingioner mm. Passade även på att testa Drunvans färdiga pestovinägrett som var riktigt god. Värd en provsmakning!
Ett plus i kanten var de nykokta rödbetorna som inmundigades med en klick smör. Ruskigt gott med sommarens primörer.

image162

Efter ytterligare en helgs jobb bestämmde vi oss för att ta en biltur i regnet. Eftersom M harde tagit ett gäng med kort på nykomlingen i familjen var ett självklart stopp hos M:s morföräldrar där kaffe med dopp serverades. Efter det styrdes skutan mot Kilsbergen och där speciellt Storstenshöjden.  Det var riktigt kul att sen en grönskande backe utan minsta flinga snö, och bra är väl det med tanke på dagens datum.

image163

Efter vi stannat till ett tag drog vi oss hemåt igen via Frösvidals herrgård och Närkes kil. Ett grönskande landskap som förhoppningsvis kommer vara del av den planerade cykelturen på Bergslagsleden. Dags att ta tag i planeringen Bergarn. Kan tänka mig en tvådagars tripp om vädret håller!

Nu är det dags att ta igen sig lite med tanke på att  det är två dagar kvar till nästa ledighet som även denna vecka består av  EN dag!  *grrr*

"I'm singing in the rain..."

// Z //




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback