Dags för kaffe...

Ibland när man kört fast är kaffe det enda hjälpmedlet för att komma tillbaka i matchen. Sitter i skrivande stund och letar material till uppsatsen och motivationen och inställningen är inte lika entusiatstisk som den var vid samma tid förra året.

image83

Tre ljusglimtar finns dock under den kommande våren.

1,
Festivalborg - En fest som i år, mer än någonsin, riktar sig mot studenterna på Örebro universitet. Festivalen flyttar in bland studentbostäderna på studentgatan och parkeringen kommer vara fylld i dagarna 2 (eller 3) med tanke på valborgsmässoaftons placering i detta års kalender. Det finns eventuellt chanser till en riktigt återförening/avslutning av snart fyra års studier och min förhoppning är att de utflyttade studenterna också joinar.

2, Lindebergs Grant Thornton Sesam Open den 9 maj på en av landets finaste golfbanor, Lanna. Slaggolf står på schemat och tävlingen är indelad i tre klasser efter spelhandicap. Förra årets tävling var trevlig, trots ett riktigt uselt väder och blöta banor. Här får man skärpa till sig och hoppas att det håller hela vägen.
Jag är egentligen inte så mycket för golftävlingar, men denna är i stort sett gratis (100 kr) och innehåller greenfee, lunch, transport och bankett på kvällen. Sen kan det vara roligt att gå med företrädare från näringslivet som om man har tur kan bli framtida arbetsgivare. (Man kan ju alltid hoppas)

3, Juristmässan - Som namnet antyder är det en arbetsmarknadsmässa för jurister. Det är först i år man verkligen måste ta den på allvar och jag hoppas att man kan få ut mer än lite godis och några pennor. Förra året var efterföljande sittning kantad av slutspelshockey och hetsande av trevlig trubadur. Detta år kommer middagen hållas på slottet och det känns som det är onödigt att missa. Hoppas bara privatkonomin tycker detsamma.

Ses och hörs...


// Z //

Kommentarer
Postat av: Tomas

Japp man kan åtminstone boka två av dessa festligheter!!

2007-04-03 @ 12:27:56
Postat av: Nicke (Z)

Bra två??

Vilka har du tänkt på isf?

2007-04-03 @ 13:44:54
Postat av: Tomas

Jag är faktiskt lite skeptisk till Jurist sittningen på slottet. Vet ju inga som ska gå!! Men vi får diskutera över några kg vikter.

2007-04-03 @ 19:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback