Årets första golfrunda - The sammanfattning...

09.25 träffades jag och Mr Italian på GVGK eftersom Bergarn dragit på sig en förkylning av rang. Både jag och Tompa är väl relativt stora tidsoptimister vilket ofta leder till uppvärmning genom löpning till kassan för betalning och sen direkt till första tee. Detta öven denna gång! (Starttid var 09.37)

Första hålet avklardes väl på dryga fem slag för oss båda trots mulligan! Tog fyra slag (sammanlagt av oss båda) innan någon av oss hade kommit av första tee, vilket jag nu i efterhand skrattat gott åt. Hellre nu än på tävlingen om dryga två veckor.

De resterade hålen bjöd på spridda skurar. Riktiga kanonslag blandat med maskdödare av klass. Hyfsade birdiechanser försvann pga ett riktigt risigt puttande och iställetför tre poäng blev det snaranre noll eller max en.

Efter att ha sammanfattat poängen och slagen var vi väl inte helt nöjda, men det e klart första rundan på säsongen är alltid den första. Dock var antal slag på tok för många och när man börjar komma över 100 slag rinner poängen snabbt iväg. Blev dock sugen på mer och väntar med spänning på den nya drivern! - Hoppas den kommer nån gång...
 
Re: Danne -  Tigerlinespelet förbrukade ett tiotal bollar och jag var lite nervös ett tag att de skulle räcka in  mål men det gick bra trots allt.

Sammanfattningen blir dämed - Spridda skurar är bättre än ihållande skyfall....

// z //


Kommentarer
Postat av: Lillparnevik

Japp så där ja första rundan avklarad, men hur många rundor till kan vi klämma in innan juni??
Skönt att de känner igen oss på Gvik, undrar just varför de känner igen oss??? ;)
Tebax till skrivandet igen då!!

ps vilka drives vi slog på 16:e hmmm värmer gott lääänge.

2007-04-26 @ 13:58:34
Postat av: Nordvall

Skönt o höra att säsongen är igång för din del nu =) får inte ta allt för lång tid innan vi tar en runda ihop!
14:30 idag blir de 18 på Kårsta GK, i det här vädret räknar jag med röda siffror i slutresultatet(Har man köpt nya stickor för 10 lakan ska de fan ge resultat ;o)
Hör av dig i helgen så kanske vi kan styra upp lite öldrickande med gamla goda tider snack!
Brukar inte du sakna Fam. Jansson villa hänget ibland!?!? Straff-vattenpoker, äta upp Kenneths chips och sen 00:00 bänka sig för TV1000... Det var livet de!

2007-04-27 @ 08:34:24
Postat av: Abdulvanja

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback