Trevlig sista kväll innan tentan!

Kom precis hem från skolan och musikhuset. (Klockan är nu ca 22 20). I morgon är den sista av denna veckas långa skoldagar, men denna tog ändå priset. Dock så avslutades den väldigt trevligt. Från början var vu ganska många som satt uppe på bilioteksbalkongen men ju fler av klockans timmar som flöt förbi ju fler försvann det.

Till slut var vi tre kvar, jag och sen en grupp på två personer som verkade plugga pedagogik. Efter ett tag fattade jag att det VAR pedagogik A diskussionen uteslutande omfattade. Efter att ha känt Olle K i ett par år har man fått höra det ena och det andra om just den kursen och pedagogikämnet i övrigt.
killen i sällskapet verkade bli rastlös och det kanske inte var så konstigt. då klockan närmade sig 21,10.  Efter en diskusion om kurslitteraturen och kursföreståndaren kläckte han ur sig följande:
Jag citerar: "..hur kan dom göra något logiskt så otroligt invecklat och dumt!"


Efter ytterligare 10 minuter gick han ner till flygeln och satte sig och spelade riktigt bra loungemusik från 21,20 och framåt... Framåt 21,45 avslutades den spontana konserten men ett potpurri av kända filmlåtar från bla Sagan om ringen och Jurrasic park.  Mycket uppskattat av de två i publiken!

Det är händelser som denna som gör att musikhuset är ett smultronställe på skolan, ev ett av de bästa!

Tack för idag!

// Z //

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback