Snart börjar ju skolan!! eller?

Har precis som min kollega Danne insett att skolan snart börjar. Måste säga att man saknat studentlivet när man nu jobbat snart två månader. Till skillnad från mina kära vänner T & R som går på A-kassa hela sommrarna har man ju fått slita lite för att få pengarna att räcka till!!

Snart börjar det sociala livet igen och det e är helt klart välkomnat! Om man ser till förra hösten kändes det som sommarlov efter sommarlovet. Ett par timmar skatterätt  om dagen och resten golf, My cup of tea!!!
För övrigt har man saknat de sena eftermiddagarna på Princess med en kaka eller två till kaffet. Ne komma tillbaks i de gamla rutinerna känns faktiskt riktigt ok.

VI får se till att skaffa oss träningskort på skolgymet och värma upp badmintonracketarna igen, måste ju få lite fason på kondisen och musklerna igen!
Har bara tre pinnar jobbmuck kvar och de dagarna går förhoppningsvis snabbt!

På torsdag blir det föresten en dagstripp till GbG och friidrotts-em. Jag och två till på jobbet har vunnit vip-tickets på långsidan i mitten på 100-meters upploppet. Känns som denna oväntade händelse kan vara en bra avslutning på detta års sommarjobb!  Hoppas på bra väder och mycket folk..

Go´natt

// Z //

Kommentarer
Postat av: Daniel

Princess!!!!
Har faktiskt inte varit där sen i juni. Det är rent ut sagt tragiskt faktiskt!! :(

//d


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback