Resebloggen

Vi började resan till NY på ett ngt annorlunda sätt. Satte oss på planet som skulle ta oss till Helsingfors ca 1 h flygresa från Arlanda för att där byta flyg och flyga över Sverige igen. Allt pga att det var betydligt billigare och bekvämare jämfört med SAS.. *skumt*
Flygplanet var av modell mindre - mycket mindre och hade på överdimensionerade elvispar som motorer. Med svettig panna landade vi på Vaantaa flygplats, (osäker på stavningen men utanför Helsingfors ligger den iaf) ca 20 minuter försenade pga nån buisinesskille sprungit vilse på Arlanda. På NY_flyget stog det "Sista utrop" vilket medförde att vi fick springa järnet genom flygplatsen.
Väl framme vid gaten blev det kroppsvisitation och div säkerhetsåtgärder och ca 20 minuter sent startade planet. Flygresan gick ok och maten var hyfsad (Lax och pasta).


83630-2

Väl framme på JFK tog det ett bra tag innan man hittade sin väska i myllret av människor, väskor, barnvagnar och paket men allt gick smidigt och taxibuss beställdes. Klockan var nu ca 23,00 (svensk tid) och man började känna sig hyfsat trött efter ca 18 timmars resande. Kom ut och möttes av strålande solsken och ca +30 grader. Jag trodde att man skulle vara förberädd på detta men ack vad trött jag var i ögonen!




Kommentarer
Postat av: Niclasingelin

Very informative...God Bless


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback